Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.04.2010.

16:20

Nema odlaganja mečeva LŠ

Prema saopštenju UEFA, polufinalni mečevi Lige šampiona biće odigrani, kako je i planirano, u utorak i sredu, bez obzira na probleme u aviosaobraćaju u Evropi.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Utakmice u kojima se sastaju Inter - Barselona i Bajern - Lion održaće se iako su aerodromi širom Evrope blokirani zbog vulkanskog pepela sa Islanda koji se širi po atmosferi na visini od 9,000 metara. "Barselona je put Milana već krenula autobusom, a na isti način će u Nemačku otputovati i fudaleri Liona", rekao je direktor za komunikacije UEFA Rob Fokner.

Ekspedicija Barsleone na put je krenula u nedelju sa dva autobusa. Prvo veće će prenoćiti u Kanu, a u Milano će doputovati u ponedeljak. Utakmica je na programu u utorak.

Prema rečima Foknera, moguće je da za polufinalne utakmkice bude eventualno zamenjeno neko od službenih lica. Odluka o tome biće doneta u ponedeljak.

"U ovom trenutku još nismo doneli odluku da li će polufinalne utakmice Lige Evrope biti odigrane u četvrtak. U stalnom smo kontaktu sa klubovima i sutra će biti poznato da li će biti nekih izmena", rekao je Fokner.

U polufinalu Lige Evrope u Madridu se sastaju Atletiko - Liverpul, dok Hamburger dočekuje ekipu Fulama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve