Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.04.2010.

14:48

LK: Zvezda - OFK (sreda, 19.30h)

Fudbaleri Crvene zvezde i OFK Beograda sastaju se u sredu od 19.30 časova na Marakani u polufinalu Lav kupa Srbije.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić rekao je da je poštuje OFK Beograd, ali da je cilj njegove ekipe da izbori plasman u finale Lav kupa Srbije. Sa druge strane, "romantičari" kažu da su "crveno-beli" favoriti i naglašavaju da su iznenađenja u kupu moguća.

"Poštujemo OFK Beograd, ali ipak se igra na našem stadionu. Sada nas očekuje sasvim drugačija utakmica od prethodne i nećemo se voditi impresijama sa tog meča. Očekujemo težak meč, protiv ekipe koju odlično poznajemo, koja beleži odlične rezultate", rekao je Dostanić.

Prvi meč sa „romantičarima“ Zvezda je na Marakani rešila u svoju korist sa 2:1, a pre deset dana pobedila je i na Karaburmiu sa 2:0.

Trener Zvezde u duelu sa četvrtoplasiranim timom Jelen Super lige, neće moći da računa na levog beka Nikolu Ignjatijevića, ali će svi ostali igrači biti u konkurenciji za tim.

"Očekujem da igrači izgaraju na terenu, da budu gladni pobede. Rekao sam da se ozbiljno spremamo, a to podrazumeva da razmišljamo o svim opcijama“, kazao je Dostanić i dodao da se „crveno-beli“ spremaju i za moguće penale u slučaju da pobednika ne bude u regularnom toku meča.

Zamenik kapitena Crvene zvezde Slavoljub Đorđević istakao je da će njegova ekipa morati da pruži dobru partiju, jer u kupu "nema popravnog".

"Biće jako teško, baš zato jer nam je ovo treća utakmica ove sezone, a na prve dve smo pobedili. Uveren sam, ipak, da ćemo pobediti ako ponovimo igru iz prethodnog susreta", kazao je Đorđević.

Fudbaler OFK Beograda Uroš Sinđić rekao je da je Crvena zvezda favorit.

„Za takve mečeve se živi. Imamo kadrovskih problema i mnogo povređenih igrača, ali moramo da stisnemo zube. Crvena zvezda je favorit, beleži uspehe i prva je u šampionatu, ali kup je specifično takmičenje. U jednoj utakmic sve je moguće“, izjavio je Sinđić.

Utakmica Crvena zvezda – OFK Beograd igra se u sredu od 19.30 časova, a ulaznice se prodaju po cenama od 200, 400 i 500 dinara. 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve