Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.04.2010.

23:19

Stevanović: "Trka se nastavlja"

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović ocenio je posle remija sa Jagodinom (0:0) da još uvek ništa nije gotovo i da se trka nastavlja.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Aktuelni šampion Srbije nije uspeo da pobedi ekipu Jagodine u 23. kolu Jelen Superlige, pa 'crno-beli' posle novog remija zaostaju četiri boda za liderom Crvenom zvezdom. "Imali smo dosta šansi. Pogotovo u prvom poluvremenu nismo iskoristili neke veoma izgledne prilike. Kako je vreme odmicalo ekipa je sve više ulazila u lošu fazu", rekao je Stevanović.

"To je bilo i očekivano, kako zbog igrača koji su bili povređeni, tako i zbog reprezentativaca koji su bili u Japanu. Sve se to osetilo u duelu sa Jagodinom. Jednostavno nismo imali onu prepoznatljivu svežinu i agresivnost", dodao je trener 'crno-belih'.

"Utakmica kakva se samo poželeti može u našem fudbalu i nadam se da će biti više ovakvih mečeva. Jagodina se pokazala kao čvrst protivnik, što smo i očekivali. Žao mi je pošto je fenomenalna publike bila uskraćena za golove, koji bi upotpunili sjajnu atmosferu. Izgubili smo dva boda, međutim mi nastavljamo trku. Ponavljam, protiv Jagopdine smo platili cehove iz proteklih dana", zaključio je Stevanović.

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić istakao je da je želeo pobedu protiv Partizana, ali i da je zadovoljan osvojenim bodom.

"Pred duel sa Partizanom videlo se da za taj meč vlada veliko interesovanje kako u Jagodini tako i u okolini. Komentarisali smo da bi želeli da svaka utakmica u našem fudbalu izazove ovakvo interesovanje i da ambijent bude ovakav. Tada, svaka takva predstava dobija i na značaju i na kvalitetu. Stalno pominjemo kako nema kvaliteta, međutim, ovaj meč, baš kao i utakmica u Japanu, koju su većinom obeležili igrači Partizana, pokazali su da ima kvaliteta u Jelen Superligi", rekao je trener Jagodine.

"Očekivali smo tešku utakmicu. Znali smo da je Partizan kvalitetniji tim, ali smo se uzdali u činjenicu da mi odigramo mnogo bolje protiv kvalitetnijih ekipa, dok protiv slabijih protivnika ne pružamo ono što objektivno možemo. Pokazali smo da možemo ravnopravno da igramo sa svim timovima iz naše lige. Partizan je imao mnogo više šansi, pa ne bi bilo korektno da ja žalim za propuštenom prilikom Perice Ognjenovića. Moji igrači su svojim zalaganjem zaslužili bod. Sa druge strane i igrači Partizana su uložili veliki trud", istakao je trener Dodić.

Trener Jagodine se zahvalio publici.

"Zahvalio bi se i Jagodinskoj publici koja je protv Partizana pokazala da može da navija i za nas. Sigurno je da su gledaoci prepoznali energiju koja je bila prisutna kod mojih igrača. Bio je veliki motiv pobediti Partizan, jedini neporaženi tim prvenstva, želeli smo da trijumfujemo, ali iskreno ne mogu da budem nezadovoljan ni sa ovim bodom", zaključio je Mladen Dodić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve