Nova vest
Fudbal

Petak, 09.04.2010.

15:30

Srbija - Kamerun i zvanično 5. juna

Fudbalska reprezentacija Srbije će se uoči Svetskog prvenstva od domaćih navijača oprostiti 5. juna u Beogradu u prijateljskom meču protiv Kameruna.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dogovorom sa FS Kameruna i zvanicno je kompletiran period priprema reprezentacije Srbije uoči Mundijala. Selektor Antić ce igrace okupiti 24. maja u Beogradu, a dan kasnije "orlovi" će otputovati na desetodnevne pripreme u Austriju.

Srbija će tamo odigrati dve prijateljske utakmice, protiv Novog Zelanda 29. maja u Klagenfurtu i protiv Poljske 2. juna u Kufštajnu.

Reprezentacija Srbije će u Johanesburg krenuti 7. juna, preko Minhena, a dan kasnije stići će u Južnu Afriku.

Prvi meč Grupe D na Mundijalu selekcija Srbije igra 13. juna u Pretoriji protiv Gane. Pet dana kasnije "orlovi" će u Port Elizabetu igrati protiv Nemačke, a 23. juna protivnik Srbije u Nelspruitu biće Australija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve