Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2010.

10:17

Žigić: Nisam bio na meti pljačkaša

Srpski reprezentativac Nikola Žigić demantovao je da se našao na meti pljačkaša u Španiji.

Izvor: IK

Autor: IK

Default images

On je u izjavi za “Sport” rekao da mu nije jasno zbog čega se on našao u centru pažnje kada je u pitanju bio pokušaj pljačke Valensije.

“Pljačkaši su pokušali da uzmu pare iz klupske kase. Ne znam zbog čega sam se ja našao u čitavoj priči. Verovatno zato što ovih dana Valensija treba da plati drugu ratu Rasingu za moj prelazak na Mestalju. Policija je brzo reagovala i pohvatala aktere, koji su imali lažnu menicu. Jedina istina je da mene niko nije mogao da ugrozi”, rekao je Žigić za “Sport”.

Napadač srpske reprezentacije ističe da je zadovoljan uslovima u Valensiji, ali da ne može da pobegne od priča o njegovom odlasku sa Mestalje.

“Nema ništa novo. Rano je da pravim neke planove. Imam dobar ugovor, pa samo ako stigne bolja ponuda od većeg kluba, mogao bih da razmišljam o odlasku”, ističe Žigić.

On je svestan greške koju je napravio kada je zaradio isključenje na duelu protiv Saragose.

“Reagovao sam impulsivno, pošto mi se igralo. Na kraju se sve izgladilo i mirno nastavljam sezonu. Cilj mi je da igram što više. Iskreno, osećam da sam spreman da pomognem klubu u narednim utakmicama”, tvrdi Žigić.

Valensija u četvrtak igra u Madridu protiv Atletika revanš meč četvrtfinala Lige Evrope. Prvi duel završene je bez pobednika 2:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve