Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.04.2010.

14:57

Dimitrijević podneo ostavku

Zamenik predsednika disciplinskog sudije Zajednice fudbalskih klubova Super lige Drakče Dimitrijević podneo je neopozivu ostaku na tu funkciju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Šteta je što dugogodišnji uspešni amaterski radnici na ovakav način odlaze iz našeg fudbala. Mi pokušavamo da stupimo u kontakt sa Dimitrijevićem i da ga nagovorimo da promeni odluku, ali on ne odgovara na naše pozive", rekao je predsednik Takmičarske komisije Zajednice Branislav Delić.

Dimitrijević je 1. aprila fizički napadnut u haustoru zgade u kojoj stanuje u Beogradu i nanete su mu teške fizičke povrede. Tom prilikom napadač mu je poručio "Ovo ti je zbog fudbala".

Pošto mu je "baza" OFK Beograd, Dimitrijević je izricao sve kazne najšim najtrofejnijim klubovima Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Kao kadar Crvene zvezde, discipluinski sudija Zajednice Nikola Latinović je po pravilu bio izuzet iz predmeta koji su se odnosli na večite rivale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve