Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.04.2010.

18:01

Inijesta ponovo trenira

Fudbaler Barselone Andres Inijesta vratio se treninzima posle pauze zbog povrede i biće spreman za derbi protiv Real Madrida, preneli su španski mediji.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Kako je prenela Marka, 25-godišnji fudbaler sredine terena obavio je lakši trening, ali je njegov nastup na predstojećoj revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Arsenala i dalje neizvestan.

Inijesta je povredio tetivu na prošlonedeljnoj utakmici protiv Majorke, zbog čega je propustio prvu utakmicu protiv Arsenala, koja je završena bez pobednika, 2:2.

Stručni štab aktuelnog evropskog i svetskog šampiona očekuje da će Inijesta biti spreman za derbi utakmicu protiv Real Madrida u subotu, koja bi mogla da odluči o tituli šampiona Španije.

Barselona je posle jučerašnje pobede nad Atletikom iz Bilbaoa od 4:1 preuzela prvo mesto na tabeli, ali bi Real pobedom na večerašnjoj utakmici protiv Rasinga iz Santandera mogao da se izjednači po broju bodova sa katalonskom ekipom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve