Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.04.2010.

16:18

Ferguson: Runi možda protiv Sitija

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da bi napadač Vejn Runi mogao da se vrati na teren za utakmicu protiv Mančester sitija.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Runi je prošlog utorka povredio članak na četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena, a stručni štab engleskog šampiona strahovao je da je povreda veoma ozbiljna. Međutim, posle pregleda utvrđeno je da će napadač reprezentacije Engleske odsustvovati sa terena do tri nedelje.

"Mislim da će odsustvovati ukupno tri nedelje i da će se vratiti na teren za utakmicu protiv Sitija, 17. aprila. Nadam se da ćemo eliminisati Bajern iz Minhena i da će nam Vejn pomoći u polufinalu", rekao je Ferguson engleskim medijima.

Revanš utakmica izmedju Junajteda i Bajerna igra se u sredu na Old Trafordu. Nemački tim pobedio je u prvom meču sa 2:1.

"Siguran sam da će Bajern biti psihički jak, kao u prvoj utakmici. Oni su pravi nemački klub, fizički su spremni i do kraja veruju u sebe. Njihov dodatni kvalitet je trener Luj Van Gal. Poštujem ga i znam da će dobro spremiti svoju ekipu za utakmicu na Old Trafordu", rekao je on.

Ferguson smatra da Mančester junajted može da eliminiše Bajern.

"Imamo iskustvo i kvalitet i mislim da možemo da prodjemo dalje. I pored toga što smo razočarani zbog poraza i gola u poslednjim trenucima utakmice, mislim da možemo da pobedimo, čak i bez Runija", rekao je Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve