Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.04.2010.

13:48

Fabregas propušta SP?

Kapiten Arsenala Fransesk Fabregas, koji se povredio u meču 1/4finala Lige šampiona protiv Barselone, verovatno neće igrati na SP, a sigurno do kraja sezone.

Izvor: Ana K

Autor:Ana K

Default images

Sjajnom Špancu je posle oštrog starta Karlesa Pujola naprsla fibula, i mada je Fabregas slomljenom nogom postigao pogodak iz penala koji je doneo izjednačenje Arsenala, izvesno je da će sa terena odustvovati do kraja sezone, a postoji mogućnost i da se neće oporaviti na vreme za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi u junu.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler je, ipak, siguran da njegov tim ima kvalitet da se održi u vrhu i bez njega.

"Tim definitivno može da pobeđuje i bez mene. Barselona u revanšu neće imati Pujola i Pikea, tako da ni njima neće biti lako. Videćemo, biće vrlo teško, ali mislim da možemo do pobede" rekao je Fabregas za britanski San.

Zvezda španske reprezentacije se osvrnula i na herojski potez izvođenja penala sa slomljenom nogom pre nego što je kolabirao od bola.

"Jako sam šutnuo loptu pri izvođenju penala, a posle toga sam otrčao da uzmem loptu i onda nisam više mogao da hodam. Bio sam svestan da nisam bio 100 odsto spreman i znao sam da i dalje postoji bol, ali sve do penala osećao sam se dosta dobro. Bilo je to kockanje koje se isplatilo i uvek ću se sećati ovog spektakularnog meča", zaključio je Španac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve