Nova vest
Fudbal

Subota, 27.03.2010.

12:41

Radosav Petrović kapiten u Japanu

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije u prijateljskom meču sa selekcijom Japana biće Radosav Petrović, piše Sportski žurnal.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Naš nacionalni tim, sastavljen od igrača iz Jelen Superlige Srbije, sastaće se sa Japancima 7. aprila, a reprezentaciju će voditi Radovan Đurčić koji će za tu priliku menjati Radomira Antića na funkciji selektora. U azijsku zemlju najverovatnije neće putovati golman Crvene zvezde Saša Stamenković.

Prema informacijama iz saveza, već se zna spisak igrača koji će putovati u Japan, iako će on biti objavljen u ponedeljak. Stamenković, kako naglašava Žurnal, navodno neće putovati jer mu nije ispravan pasoš mada se spekuliše da je procenjeno kako on ipak ne zaslužuje poziv u reprezentaciju.

Što se spiska tiče, na njemu će biti šestorica fudbalera iz Partizana i to Lomić, Fejsa, Petrović, Tomić, Davidov i Stanković koji putuje umesto povređenog Krstajića, dok će iz Crvene zvezd Ninkov, Vilotić i Lekić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve