Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.03.2010.

23:06

Gol Pantelića u pobedi Ajaksa

Fudbaleri Ajaksa iz Amsterdama pobedili su ekipu Go ahed igls sa 6:0 u polufinalu Kupa Holandije, a Marko Pantelić postigao je drugi gol za ‘kopljanike’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ajaks je došao u vođstvo preko De Zeuva u 11. minutu, Pantelić je duplirao prednost u 38. minutu, a u periodu od 75. do 84. minuta mrežu Iglsa ‘izrešetali’ su De Jong, Eriksen, Romedal i Lodeiro.



Rival Ajaksu u borbi za trofej biće Fejnord, koji je u sredu savladao Tvente sa 2:1. Ekipa Stiva Meklarena, koja je trenutno prva na tabeli prvenstva Holandije, pocela je golom Ruiza u 42. minutu, ali je Fejnord preokrenuo u drugom poluvremenu pogocima Van Bronhorsta i Makaja:



Prošlogodišnji Kup Holandije osvojio je Herenven, koji je u finalu dobio Tvente posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Ukoliko Ajaks trijumfuje u finalu, biće to 18. trofej Kupa za ‘kopljanika’, dok bi eventualni trijumf Fejnordu doneo 12. titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve