Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.03.2010.

22:18

Ronaldo i Iguain po dva za 1. mesto

U poslednjem danu vanrednog 28. kola Primere Real Madrid je u gostima lako savladao Hetafe 4:2 i tako zadržao prvo mesto. Atletiko je takođe pobedio Bilbao 2:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dvostruki strelci za Madriđane, koji su nenadoknadivu prednost od 4:0 imali već posle 37. minuta, bili su Kristijano Ronaldo i Iguain. Već u 38. minutu Pareho je smanjio veliku prednost gostiju, a konačni rezultat postavio je Leon u 80. minutu. Barselona je prethodno u sredu na svom terenu savladala Osasunu 2:0. Dva tima su i dalje izjednačena na vrhu.

Gosti su od samog početka krenuli silovito, a Portugalac postiže gol iz slobodnog udarca već u 13. minutu. Nastavlja se potpuna dominacija gostiju, a Iguain posle asistencije odličnog Rafaela Van der Varta u 20. minutu udvostručuje prednost.

Uprkos odličnom izdanju, "kraljevski klub" se nije opustio, tako da Iguain već posle tri minuta nanovo postiže pogodak, ovoga puta nakon asistencije Gaga. Posle nekoliko šansi Serhija Ramosa i Granera, Kristijano pravi solo-šou i bez pomoći postiže i četvrti pogodak u 37. minutu.

Posle četvrtog gola gosti su se naglo opustili, što je Pareho iskoristio već u sledećem napadu, kada savladava Kasiljasa posle asistencije Pedra Leona. Do kraja meča Real je nastavio da napada, ali upravo Pedro Leon postavlja konačni rezultat u 80. minutu.



U poslednjem meču Atletiko je na Visente Kalderonu bio bolji od Bilbaa. Golove za domaćina postigli su Forlan u 54. i Aguero u 86. minutu.

Barselona je u sredu na Kamp Nou bila bolja od Osasune 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve