Nova vest
Fudbal

Petak, 19.03.2010.

14:33

Stanković za B92: "Zadovoljni smo"

Kapiten Srbije Dejan Stanković rekao je za B92 da je zadovoljan žrebom za četvrtfinale Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U petak su u Nionu izvučeni parovi četvrtfinala, a Inter će nakon herojskog izdanja i pobede nad Čelsijem, u borbi za polufinale igrati protiv moskovskog CSKA koji je izbacio Sevilju. „Mogli smo i mnogo, mnogo gore da prođemo. Zadovoljni smo, posle treninga smo se složili svi u svlačionici da smo zadovoljni."

"Mislim da imamo realne šanse da prođemo u polufinale i onda se ukršatmo sa pobednikom duela Barsa – Arsenal“, rekao je Stanković za B92.

Stanković ipak smatra da među najboljih osam u Evropi nema lakih rivala.

„Put prema polufinalu je realan. Opet kažem, ne sme biti potcenjivanja. Ako je CSKA stigao u četvrtfinale, sigurno nije stigao slučajno, već zato što poseduje kvalitet. Ja opet kažem, sigurno je da ćemo mi dobro spremiti te dve utakmice protiv njih, i nadamo se da idemo dalje“, rekao je srpski kapiten.

Ukoliko Inter prođe moskovski CSKA, naredni protivnik će mu biti pobednik duela Barselona – Arsenal. Stanković kaže da njegova ekipa dobro zna sa kim se ukršta, ali da će o tome razmišljati kada za to dođe vreme.

„Pa ne, znamo sa kim se ukrštamo, ali o tome nećemo razmišljati dok ne prođemo CSKA. Ipak, i pre CSKA mi gledamo naše prvenstvo gde smo izgubili dosta bodova u poslednjih pet kola, i moramo i o tome da razmišljamo.“

Inter u narednom kolu Serije A Inter već u subotu ima težak ispit pošto gostuje Palermu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve