Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.03.2010.

00:59

Partizan bolji od Teleoptika

Fudbaleri Partizana odigrali su u utorak trening meč sa 'filijalom' Teleoptikom. 'Crno-beli' su bili uspešniji, 3:1.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Golove za Stevanovićev tim postigli su Dijara u 30. iz penala i 37. minutu i Mijić u 43. minutu, strelac za Teleoptik bio je Mihajlović, iz jedanaesterca. Igralo se dva puta po 35 minuta, a Stevanović je pružio priliku igračima koji nisu bili u startnoj postavi u Kuli, a tim su 'popunili' omladinci.

Ekipa Zvonka Varge, drugoplasirani tim Prve lige Srbije pred početak prolećnog dela šampionata, imala je u duelu sa Partizanom generalnu probu pred nastavak sezone.

Za Partizan su igrali Darko Božović – Krneta, Nikolić, Stanković, Lazevski – Brašanac – Kamberović, Saša Ilić, Mijić – Vašington i Dijara, a nastupili su i Radosavljević, Jojić, Petrović i Lekić.

Zvonko Varga izveo je na teren ekipu u sastavu Ristić - Adamović, Pilica, Stević, Aškovski – Popara, Ranđelović – Jovanović, Marinković, Trujić – Kabrero, igrali su i Petrović, Mihajlović, Jerinić, Karišik, Miljković, Šćepović i Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve