Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.03.2010.

22:18

Trifunović: "Nadam se golu što pre"

Napadač Crvene zvezde Miloš Trifunović dobio je ulogu startera u prethodna dva meča protiv Rada i Napretka i nada se da će uskoro postići ‘prvenac’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

”Jedini sam od novih sedam igrača dobio priliku i to izuzetno cenim. Kada dođete u novi klub najbitnije je da dobro odradite te prve pripreme, mislim da sam se dobro pokazao i drago mi je što je trener Petrović to prepoznao i odlučio da mi da šansu. Daću sve od sebe da što pre zatresem mrežu. Ko zna, možda mi se posreći protiv Metalca”.

“Svestan sam da moram da iz utakmice u utakmicu potvrđujem kvalitet i svojim igrama i golovima zajedno sa saigračima donosim Zvezdi pobede. Mada, nije bitno ko će da daje golove, važno je samo da pobeđujemo i da na kraju uzmemo titulu – jasna je računica našeg napadača”, dodao je Trifunović za zvanični veb-sajt kluba.

Zvezda predstojećeg vikenda ulazi u ritam utakmica ‘subota-sreda’.

“Najbitnije je da budemo kompletni. Već ima igrača koji su opterećeni kartonima, tako da oni koji nisu trenutno u prvom planu moraju dosta da se trude na treninzima kako bi u svakom trenutku bili spremni da ‘uskoče’ u najboljih 11 i pomognu. Imamo dovoljno dobrih fudbalera na raspolaganju i mislim da svaki igrač Zvezde poseduje kvalitet da doprinese igri. Igrač koji trenutno ne igra ne treba da se brine zbog toga jer će sigurno dobiti šansu”.

Trifunović je uveren da će Zvezda biti taj tim koji će Metalcu naneti prvi poraz u prolećnom delu sezone.

“Metalac je na poslednja tri meča uzeo devet bodova, što je za mene veliko iznenađenje. Nema sumnje u to da su kvalitetna ekipa, trenira ih Neško Milovanović kojeg odlično poznajem. Oni igraju nešto zatvorenije, ali mi smo na to navikli. Naravno da ćemo ići na pobedu, ona je za nas uvek jedina opcija”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve