Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.03.2010.

13:36

Srna: "Marijana me dva puta spasla"

Kapiten Hrvatske Darijo Srna izjavio je da ga je kontroverzna doktorka Marijana spasla dva puta, piše ’Sport’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Marijana Kovačević je na internet prezentaciji objavila spisak svih pacijenata, među kojima je i fudbaler ukrajinskog Šahtjora. „Doktorka Marijana? Sve naj, naj... O toj ženi samo u superlativima, ona je fenomen, divna, sjajna osoba. Pomogla mi je dva puta, zar posle toga da je ne obasipan komplimentima?! Svi, valjda, znamo da je zdravlje najvažnije, pa kad je već tako..."

"Dubok naklon pred Marijanom“, rekao je Srna.

Hrvatski fudvbaler otkrio je i kako je došao do doktorke Kovačević.

„Za Marijanu sam prvi put čuo pre nekoliko godina. Postoji izreka ’dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje’. U Marijaninom slučaju to ne važi. A, kako sam došao do nje? Pa, lako kad u klubu imam prijatelja, mislim naravno na Duljaja koji me je na vreme obavestioko bi mogao znatno ranije nego što su predviđanja Šahtjorovih lekara sanira moju povredu mišića.

I Marković, tada igrač Tavrije, je hvalio Marijanu, ređao se zatim niz srpskih internacionalaca, svi su bili prezadovoljni tretmanom. Nisam se uopšte kolebao, podvrgao sam se njenim metodama“, dodaje hrvatski fudbaler.

Srna je dodao da nije dolazio u Beograd na tretmane.

„Naš susret bio je prvo u Ukrajini, a ove zime i u Antaliji, a kasnije i u Marbelji gde je Šahtjor bio na pripremama. Neuporedivo se bolje osećam od dolaska u Tursku. Kao da sam nov čovek.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve