Nova vest
Fudbal

Subota, 13.03.2010.

23:01

Pižon: "Ukočio nas gol Napretka"

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je posle pobede nad Napretkom da je prvi gol gostiju uticao na igru njegovog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crvena zvezda je pobedila Kruševljane sa 2:1, i tako osigurala barem pet bodova prednosti posle 18. kola. „Gol Napretka odnosno kiks Vilotića i posle njega Stamenkovića nas je mnogo koštao, mislim u glavama. Uvukla se nervoza i grešili smo na osnovnim stvarima, jer smo želeli što pre do izjednačenja. Teško je igrati kod kuće, jer sve ekipe dolaze rasterećeno.

"Imali smo i sreće kad je Stamenković sjajno odbranio njihovu šansu. Izmene na poluvremenu su nam donele dosta, mislim na Kadua i posle Jevtića. Moramo da igramo mnogo tečnije i brže u veznom redu da bismo donosili lopte do napadača, a ne tražili ih dugim loptama“, rekao je Petrović.

Petrović je prokomentarisao i gol Pavla Ninkova, kao još jednog defanzivca posle Ignjatijevića i Vilotića koji se ovog proleća upisao u strelce.

„Na redu je Đorđević. Ko zna možda postigne gol protiv Metalca jer ide na prekide“, nasmejao se Pižon.

Pogledajte šta je strelac izjednačujućeg gola Pavle Ninkov rekao nakon meča:


Gol vredan tri boda postigao je Aleksandar Jevtić pet minuta pre kraja:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve