Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.03.2010.

18:40

Japan kompletan protiv Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Japana Takeši Okada moraće da pozove najbolje fudbalere za prijateljsku utakmicu protiv Srbije koja se 7. aprila igra u Osaki.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Prema rečima predsednika Fudbalske federacije Japana Motoakija Inuakija, uoči Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, nema mesta za kalkulacije i svi fubaleri moraju da se odazovu pozivu, bez obzira da li igraju za klubove iz Azije ili Evrope.

Rekao sam selektoru da nema razloga da razmišlja da li će nekoga poštedeti. Treba da pozove sve koje želi. Svetsko prvenstvo je na pragu i ovo nije trenutak da se sa bilo kim pregovara o igranju pripremnih utakmica“, rekao je Motoaki.

Prošle nedelje Japan je u kvalifikacijama za prvenstvo Azije pobedio Bahrein rezultatom 2:0, ali to nije odobrovoljilo navijače, koji su još razočarani zbog osvajaja trećeg mesta na šampionatu istočne Azije, koji je proslog meseca održan u Tokiju.

Pored utakmice protiv Srbije, Japan će do odlaska u Južnu Afriku igrati 24. maja protiv Južne Koreje, 30. maja u Austriji protiv Engleske i 4. juna u Švajcarskoj protiv Obale Slonovače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve