Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.03.2010.

10:07

Mlada reprezentacija u Makedoniji

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u sredu u Skoplju (12.30) igra prvu utakmicu u 2010. godini. Dujkovićev tim otputovao je za Makedoniju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Orlići' će dugu pauzu u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 'prekratiti' prijateljskim mečevima, prvi je na programu sa selekcijom Makedonije. "Bilo bi sjajno kada bismo godinu započeli pobedom," rekao je selektor mladog tima Ratomir Dujković, "Makedonci su nepoznanica i za mene i za igrače ali je važno da imamo dobar pristup utakmici."

Dujković je u kvalifikacijama imao najviše problema sa napadačima. Pokušaao je sa više igača a pravo rešenje još uvek traži. Provera u Skoplju biće prilika za Milića, Šćepovića i Sulejmanija, a kada je odbrana u pitanju, ima manje nedoumica.

Jedan od standardnih reprezentativaca je Marko Jovanović. 

U poslednjoj liniji redovan je i Vujadin Savić iz Crvene zvezde.

Kapiten ekipe je Slobodan Rajković a Dujković je u Skoplje poveo 18 fudbalera, ostavivši Adema Ljajića, Daniela Aleksića, Milana Milanovića i Filipa Đuričića Aleksandru Stanojeviću koji će sa omladincima na teren i u utorak i u sredu.

Protivnici su selekcije Turske i Rusije, a mečevi se igraju u Bodrumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve