Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.02.2010.

11:32

Jutarnji: Turnir četvorke, za malo

Poznati menadžer Zoran Stojadinović izjavio u Zagrebu da je prošle godine "za dlaku" propao turnir "velike četvorke" nekadašnje Jugoslavije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poznati fudbalski menadžer Zoran Stojadinović, koji godinama živi i radi u Španiji, izjavio je prilikom posete Zagrebu da je prošle godine postojala ideja o turniru “velike četvorke” nekadašnjeg SFRJ fudbala, ali da je tu ideju bojkotovao splitski Hajduk, prenosi zagrebački “Jutarnji List”.

Kako je izjavio Stojadinović, koji je u Zagreb stigao zbog “svog” igrača Brazilca Dodoa, novog napadača Dinama, sponzor turnira trebalo je da bude Miroslav Mišković, a pobednik turnira bi zaradio i novčanu nagradu od 200 hiljada evra.

Prema pisanju zagrebačkog dnevnika, u prvim utakmicama trebalo je da igraju Dinamo i Hajduk , pa Partizan i Zvezda, tako da bi u finalu svakako igrali jedan srpski i jedan hrvatski klub. Ipak, Hajduk je rekao ne i ideja o svojevrsnom “triagonalu” , čiji bi se prvi čin odigrao u Beogradu, drugi u Zagrebu, a treći u Splitu, je propala...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve