Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.02.2010.

12:26

Vidić: Lepo je opet biti na terenu

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da je srećan što se na utakmici sa Vest Hemom vratio na teren posle oporavka od povrede desne noge.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Junajted je u utorak na svom ’Old Trafordu’ savladao Vest Hem (3:0), a srpski reprezentativac je odigrao prvi meč u 2010. Vidić nije igrao od decembra prošle godine zbog problema sa nervom desne noge. "Prošlo je dosta vremena, lepo je ponovo biti na terenu. Uživao sam u utakmici. Drago mi je što smo pobedili i što nisam osećao nikakav bol", rekao je Vidić.

Reprezentativac Srbije priznao je da je očekivao više od ove sezone.

"Kada se završila prošla sezona, mislio sam da će sledeća biti još bolja. Ipak, povredio sam se i morao sam da pauziram. To je bio veoma težak i frustrirajući period za mene. Međutim, nadam se da je povreda sada prošlost i radujem se mečevima koji dolaze", ocenio je on.

Vidić je dodao i da je uveren da Junajted može da osvoji četvrtu uzastopnu titulu prvaka Engleske, iako vodeći Čelsi ima bod više i utakmicu manje.

"Verujem da možemo do titule. Tačno je da Čelsi može da stekne i četiri boda više, ali u aprilu dolazi na naš stadion.Takođe, nama će se vratiti neki igrači koji su bili povređeni u prethodnom delu sezone i verujem da ćemo pobediti u tom meču", zaključio je Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve