Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.02.2010.

22:24

Kačar spreman za Alžir

Reprezentativac Srbije i vezni igrač Herte Gojko Kačar oporavio se od povrede kolena, pa je pre šest dana počeo da redovno radi sa prvim timom Berlinaca.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

„Dobio sam poziv od selektora Antića za prijateljski meč s Alžirom i jedva čekam da dođem. Dugo se nisam video sa saigračima iz reprezentacije, od poslednjeg druženja prošlo je više od tri meseca. Da li ću igrati zavisi od selektora, videćemo, ja sam spreman. S druge strane, smatram da je povreda prošlost i da nema potrebe da se konsultujemo s lekarima“, izjavio je Kačar.

Herta u utorak igra revanš meč 1/16 finala Lige Evrope u Lisabonu sa Benfikom, ali je Kačar ostao u Nemačkoj kako bi se potpuno oporavio pred finiš sezone.

„Ostao sam u Berlinu i treniram po posebnom programu. Bol u levom kolenu, zbog kojeg sam gubio nerve, više ne osećam. S druge strane, imam dodatnu dozu rada, pojačanog treninga, kako bih stigao saigrače na kondicionom planu. Malo mi nedostaje snage, osećam to, ali brzo ću sve da nadomestim kroz treninge“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve