Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.02.2010.

22:51

Zalad: "Ne znam za Dišljenkovića"

Trener golmana reprezentacije Srbije Rade Zalad kaže da nije upoznat sa informacijom da Vladimir Dišljenković više neće braniti za reprezentaciju.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

„Vlada me nije obavestio da je doneo odluku da odustane od reprezentacije. Ako se to dogodi, sigurno ću razgovarati s njim i učiniću sve da ga ubedim da ostane u nacionalnom timu. Golman njegovih kvaliteta nam je potreban, a smatram da i za njega ne bi bio dobar potez da se povuče baš sad, kad je Svetsko prvenstvo tako blizu“, rekao je Zalad za "Večernje novosti".

Prema informacijama koje je preneo "Sport", Dišljenković, želi da napusti reprezentaciju zbog povreda koje ima u poslednje vreme, ali ne treba isključiti ni moguće nezadovoljstvo 28-godišnjeg golmana tretmanom u selekciji i činjenicom da je uprkos tome što je standardan u Metalurgu rezerva Vladimiru Stojkoviću.

Dišljenković, koji se tek vratio sa priprema Metalurga u Španiji u nedelju nije bio dostupan za komentar, ali nema dileme da samo on može da potvrdi ili demantuje ove informacije.

Za mečeve protiv Severne Irske i Južne Koreje u novembru bili su pozvani Vladimir Stojković i Bojan Isailović. Očekuje se da će isti tandem biti na spisku i za Alžir, a u slučaju da Dišljenković definitivno odustane od nacionalnog tima, u konkurenciji za trećeg golmana na Mundijalu biće Željko Brkić (Vojvodina), Saša Stamenković (Crvena zvezda) i Anđelko Đuričić (Leirija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve