Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.02.2010.

22:41

Jovanović na pregledima na Enfildu

Srpski reprezentativac Milan Jovanović nalazi se u Liverpulu na lekarskim pregledima koji treba da daju ocenu njegovog zdravstvenog stanja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jovanović je za B92 izjavio da još uvek ne želi ništa da priča dok ne bude prošao sve preglede i dok sve ne bude bilo u redu sa njegovim ugovorom. Srpski reprezentativac nedavno je operisao koleno, pa su zbog toga neophodni detaljni pregledi.

Najbolji fudbaler Belgije u 2009. godini potpisao je predugovor sa Liverpulom pre desetak dana, pa je do ozvaničenja transfera ostalo samo da se sačeka pozitivan rezultat medicinskih pregleda. Jovanović bi ukoliko sve bude u redu potpisao ugovor sa ’crvenima’ na tri sezone sa opcijom produžetka na još jednu ukoliko obe strane u ugovoru budu zadovoljne.

Srpski reprezentativac belgijski Standard napušta kao slobodan igrač, pa Liverpul neće platiti ni cent Standardu. Takva situacija omogućila je Jovanoviću bolji ugovor, a prema nekim informacijama on bi u Liverpulu zarađivao oko tri miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve