Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.02.2010.

20:10

Crvena zvezda - Hirošima 1:1

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 sa japanskom Hirošimom u drugoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedini gol za crveno-bele postigao je Vujadin Savić u 47.minutu, dok je izjednačenje ekipi koju sa klupe predvodi predvodi srpski stručnjak, i nekadašnji igrač Zvezde, Mihajlo Petrović, doneo Morisaki.

Prema očekivanju, trener crveno-belih Vladimir Petrović je izveo dva različita sastava u dva poluvremena.

Fudbaleri Crvene zvezde su na terenu hotela "Kalista" imali zrelije prilike, dve u prvom poluvremenu nije iskoristio Perović (u 15.minutu zicer i situacija "jedan na jedan" sa golmanom Hiršime).

Do gola su fudbaleri Crvene zvezde stigli nakon kornera u 47.minutu. Nakon gužve u kaznenom prostoru odbijenu loptu u mrežu je poslao Vujadin Savić.

I u drugom delu, crveno-beli su bili bolji, šanse su imali Reljić i Jevtić, ali su do jedinog gola stigli prvotimci japanskog tima, nakon neuspele ofsajd zamke. Gol je postigao Morisaki.

Sledeći meč Crvena zvezda igra 13. februara protiv bugarskog Liteksa. Dan kasnije, 14.februara na programu je meč sa poljskim Lehom.

" I kad pobedimo reći ću da je rezultat u drugom planu i zaista jeste. Ne osvajamo ovde bodove, nego se uigravamo. Video sam mnogo toga, ali za svoju belešku i sastanke sa igračima. Nastavljamo rad u jakom ritmu, jer do nastavka šampionata ima još dosta vremena" , rekao je Petrović za zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda : Stamenković, Ninkov, Đorđević, Vilotić, S. Reljić, Savio, Bogdanović, Mugosa, Trifunović, Lekić i Perović.

Drugo poluvreme : Pavlović, B. Đorđević, Savić, Mikić, Ignjatijević, Isah, Nikolić, Jeremić, Kadu, M. Reljić i Jevtić.

Hirošima : Nakabajaši, Nakađima, Stojanov, Makino, Morisaki, Li, Takajanagi, Takahagi, Jamagiši, Hatori, Morita.

U kombinaciji za meč protiv Hirošime nisu bili Lazetić, golman Bajković, Lazović i Blažić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve