Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.02.2010.

16:53

Gaskojn uhapšen dva puta u dva dana

Bivši reprezentatviac Engleske Pol Gaskojn uhapšen je po drugi put u dva dana, saopštila je policija u utorak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Policija u Darlingtonu uhapsila je nekada jednog od najboljih engleskih fudbalera i njegovog prijatelja, čiji identitet nije saopšten, zbog remećenja javnog reda u hotelu Blekvel Granž. Gaskojn je pethodno, pod uticajem alkohola, svojim kombijem blokirao ulaz na parking jednog restorana u severnom Jorkširu, zbog čega je, takođe, bio uhapšen.

Bivši fudbaler Totenhema i Rendžersa tom prilikom je nasrnuo na radnika obezbeđenja, koji je od njega tražio da ukloni svoje vozilo.
Policajci su tada Gaskojna sa lisicama na rukama odveli u pritvor, ali je pušten nakon što je plaćana kaucija.

Po izlasku iz protvora, popularni Gaza je otišao u hotel Blekvel Granž, gde je uzeo sobu, a par sati kasnije je na jednoj benzinskoj pumpi kupio više boca pića. Vratio se u hotel sa jednim prijateljem i u baru su pili do uveče, kada su počeli da vređaju goste i osoblje.

Nakon drugog hapšenja za manje od 24 sata, sudija će odlčiti da li će Gaskojn ponovo biti pušten uz kauciju, ili će u pritvoru sačekati suđenje. Gaza je za reprezentaciju Engleske odigrao 57 mečeva i učestvovao na Mundijalu 1990. godine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve