Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.02.2010.

13:06

Del Pjero veruje u ekipu

Kapiten Juventusa Alesandro del Pjero istakao je da veruje da će 'stara dama' na kraju Serije A osvojiti jedno od mesta koje naredne sezone vode u LŠ.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Svi vide kakva je naša trenutna situacija i teško mi je da kažem nešto, a da se ne ponovim. Zaista želim da ekipa ponovo počne da razmišlja pozitivno. Moramo tako i da igramo jer je mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona od nas udaljeno samo tri boda", rekao je Del Pjero za zvanični sajt kluba.

'Stara dama' u poslednjih mesec dana nije zabeležila pobedu u Seriji A i trenutno zauzima sedmu poziciju u italijanskom prvenstvu, a u poslednjih 13 utakmica u svim takmičenjima ’crno-beli’ su doživeli čak devet poraza.

U poslednjem prvenstvenom meču Juventus je igrao nerešeno protiv Livorna (1:1).

"Nisam zadovoljan tim rezultatom, kao ni svojom igrom. Moramo sebi da postavimo novi cilj, da budemo među četiri prvoplasirane ekipe. Ima još dosta da se igra do kraja sezone", zaključio je Del Pjero.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve