Nova vest
Fudbal

Petak, 05.02.2010.

23:21

Lomić udario Marka Jovanovića!

Levi bek Partizana Marko Lomić udario je saigrača Marka Jovanovića u petak posle prepirke dva igrača koja je izbila prilikom večere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Povodom ovog incidenta koordinator Partizanovih selekcija Albert Nađ i član UO ratomir Babić izjavili su da će igrači biti kažnjeni maksimalnom kaznom po pravilniku kluba oduzimanjem 40 odsto od godišnjih primanja. Klub će u nedelju, po povratku u Beograd razmatrati dalje sankcije, a PR kluba Marko Vjetrović je saopštio da je čak moguć i raskid ugovora sa ovim igračima na štetu igrača.

Vjetrović je saopštio da je kompletan stručni štab održao hitan sastanak, kao i da su se konsultovali sa predsednikom kluba Draganom Đurićem i ostalim članovima Upravnog odbora kluba, te da su svi zajedno doneli odluku da se oba igrača momentalno kazne disciplinskom merom.

Partizan u subotu igra poslednju pripremnu utakmicu u Antaliji protiv ukrajinskog Dnjepra, a u nedelju se vraća u Beograd.

Marko Jovanović, 22-godišnji defanzivac je dete Partizana, a posle nešto slabije minutaže u prvom delu sezone, na zimskim pripremama se izborio za znatno veću ulogu u odbrani 'crno-belih'.

Marko Lomić (26) je standardni levi bek srpskog šampiona od septembra meseca kada se vratio u Partizan posle dve godine igranja u nemačkom Koblencu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve