Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.02.2010.

16:35

Kaka za Dijega i Kjelinija?

Real Madrid namerava da ponudi Brazilca Kaku Juventusu u zamenu za njegovog zemljaka Dijega i Đorđa Kjelinija, navodi italijanski „Sport mediaset“.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Nakon glasina da bi možda mogao da se vrati u Milan, pojavile su se nove spekulacije oko povratka Kake na Apeninsko poluostrvo. Kaka je prešao prošlog leta u Real za 65 miliona evra, ali prema najnovijim navodima, Kaka zbog trajnih problema sa kilom zahteva svakodnevne tretmane. Kaka bi tako bio ponuđen Juventusu u zamenu za Kjelinija i Dijega.

Veruje se da Juventus ne bi bio zainteresovan za ponudu, pošto su Dijego i Kjelini deo kostura ekipe na kojem će tim ’stare dame’ u budućnosti biti baziran. Takođe, pretpostavlja se da Kaka ne bi želeo da igra za bilo koji drugi italijanski klub, osim za Milan.

U slučaju da Real definitivno odluči da prodaje Brazilca, najzainteresovaniji za njegovo dovođenje bili bi Čelsi i Mančester Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve