Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.01.2010.

23:51

KK: Rasing i Sevilja u 1/2 finalu

Ekipe Rasing Santandera i Sevilje izborile su plasman u polufinale Kupa Kralja pošto su u četvrtfinalu eliminisale Osasunu, odnosno Deportivo la Korunju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rasing je na gostovanju Osasuni slavio sa 3:0 i ukupnim rezultatom 5:1 došao je do mesta među četiri najbolja tima u španskom Kupu za ovu sezonu, dok je Sevila uprkos porazu prošla dalje jer je u prvom meču protiv Deportiva pobedila sa 3:0. U četvrtak su na programu preostala dva meča, Hefate igra sa Majorkom, a Selta protiv madridskog Atletika.

Golove za Santander u pobedi nad Osasunom postigli su Ćisko, Enrike i Kanales, dok je jedini gol za Deportivo protiv Sevilje postigao Bodipo. Ivica Dragutinović igrao samo 27 minuta za domaći tim.

Kup Kralja, četvrtfinale:
Osasuna – Rasing 0:3 (0:2) , prvi meč 1:2
Ćisko 6, Enrike 23, Kanales 79
Sevilja – Deportivo 0:1 (0:1), prvi meč 3:0
Bodipo 43

četvrtak:
Hetafe – Maljorka prvi meč 1:0
Atletiko Madrid - Selta prvi meč 1:1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve