Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.01.2010.

20:48

Tošić: „Zadovoljan sam“

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić izjavio je da je zadovoljan odlukom Mančester Junajteda da ga pozajmi Kelnu do kraja sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Zadovoljan sam pozajmicom u Keln, posebno jer želim da se dokažem u novom okruženju, i da bih mogao da se nametnem selektoru nacionalnog tima Radomiru Antiću jer je jasno da ako ne budem igrao neću moći da budem u sastavu reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi“; rekao je Tošić.

Spreman sam da naporno radim i treniram, kao i da se nametnem treneru Zvonimiru Soldu, i tako zaradim mesto u reprezentaciji Srbije“, dodao je Tošić.

Tošić je ugovor sa Junajtedom potpisao u januaru 2009. godine, a u Mančester se preselio pola godine kasnije, ali nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu. Srpski reprezentativac se u dresu prvog tima šampiona Engleske našao samo dva puta, u Liga kupu, protiv Barnslija i Totenhema, ali i pored toga veruje u povratak u Junajted.

Ne mislim da sam sve rekao u dresu Mančester Junajtedu. Nadam se da ću igrom u Kelnu izboriti povratak na „Old Traford““, istakao je Tošić.

Dolaskom Tošića u Keln zadovoljan je i Zvonimir Soldo, šef stručnog štaba ekipe koja trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Bundeslige.

Mislim da smo dobili pravo pojačanje. Tošić će biti u konkurenciji za utakmicu protiv Ajntrahta sledećeg vikenda, a da li će tada istrčati na teren znaćemo kada odradi nekoliko treninga“, rekao je Soldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve