Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.01.2010.

17:00

Salvador Kabanjas teško ranjen

Paragvajski fudbalski reprezentativac i član meksičke Amerike Salvador Kabanjas primljen je u bolnicu sa povredama glave.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kabanjas je rane zadobio iz vatrenog oružja posle pokušaja pljačke u jednom noćnom baru. "U Kabanjasa su pucali nepoznati napadači koji su želeli da ga opljačkaju. Pogođen je u čelo i prema prvom lekarskom izveštaju metak je ostao u glavi", rekao je javni tužilac Meksiko Sitija Mugel Anhel Mansera.

Do ranjavanja je došlo oko 5,30 časova ujutro, kada je Kabanjas, koji je bio u društvu verenice i prijatrelja, napuštao jedan bar u južnom delu glavnog grada Meksika.

29-godišnji Kabanjas je 2007. godine bio izabran za najboljeg fudbalera Južne Amerike. Za reprezentaciju Paragvaja odigrao je 44 utakimice i postigao deset golova.

Za nacionalni tim svoje zemlje trebalo bi da igra i na predstojećem prvenstvu sveta u Južnoj Africi, gde će Paragvaj biti u grupi F sa Italijom, Slovačkom i Novim Zelandom.

Kabanjas za meksičku Ameriku igra od 2006. godine i do sada je u 114 utakmica postigao 66 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve