Nova vest
Fudbal

Subota, 23.01.2010.

10:02

Moreira pred odlaskom?

Prema pisanju subotnjeg „Sportskog žurnala“, prvotimac Partizana Almami Moreira nalazi se na korak od prelaska u neimenovani klub iz Dubaija.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Iako ime kluba nije objavljeno, pretpostavlja se da je u pitanju Al-Ahli, koji je za vezistu ’crno-belih’ ponudio 1,2 miliona evra. „To je jedina ponuda za nekog našeg igrača u ovom trenutku i ona govori o kvalitetu Moreire. Ponuda je na stolu, na njemu je da odluči, kao trener nema potrebe o tome da ga savetujem“, rekao je trener Partizana Goran Stevanović.

Stevanović je ostavio i veoma malu mogućnost da Moreira, kao i Lamin Diara, ostanu u klubu.

Bili bi jači u tom slučaju, oni su veliki profesionalci, ne znam ko ne bi voleo da ih ima u timu, međutim jasno je kakve su finansijske poteškoće kluba. Ako Almami ostane, onda ćemo računati na njega, ali ako je ponuda dobra i za klub i za igrača...", ostao je nedorečen Stevanović.

Moreira je izjavio kako do razgovora o njegovom odlasku još nije došlo.

Nemam ništa novo da kažem, nisam razgovarao ni sa menadžerima, niti mi se bilo ko iz Partizana obratio da pričamo na tu temu. Trebalo bi uskoro da vidimo, a kad će to da se dogodi, nije do mene“, rekao je Moreira.

Krstajić novi kapiten

Posle odluke Gorana Stevanovića da u prolećnom delu sezone ne računa na dosadašnjeg kapitena, odlučeno je da traku ubuduće nosi najiskusniji prvotimac, Mladen Krstajić.

Iako se u klub vratio dugogodišnji kapiten Saša Ilić, Stevanović nije promenio svoju ranije donetu odluku.

Krstajić je kapiten, a Sale njegov zamenik. To je odluka stručnog štaba, na nju nisu uticali igrači“, rekao je Stevanović.

Istovremeno, iako se pričalo o eventualnom smanjivanju plata prvotimcima, uprava Partizana poboljšala je ugovore dvojici mladih igrača Marku Jovanoviću i Nemanji Tomiću.Sa dvojicom fudbalera, koji su ponikli u Partizanovoj školi, primanja su povećana pred polazak na pripreme u Antaliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve