Nova vest
Fudbal

Petak, 15.01.2010.

13:08

Petrović u Španiji sledeće nedelje?

Radosav Petrović mogao bi sledeće nedelje da postane član nekog od klubova iz španske Primere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Večernje novosti u izdanju od petka objavljuju izjavu Petrovićevog menadžera da su "razgovori sa jednim španskim klubom ušli u završnu fazu". U igri su, pišu Novosti, tri tima iz Primere, Valensija, Sevilja i Rasing iz Santandera, koji prate igre Petrovića duže vreme i zainteresovani su da dovedu mladog, a ne preterano skupog fudbalera u svoje redove.

"Razgovori sa jednim timom iz Španije, ne mogu da vam kažem o kojem se radi, ušli su u veoma ozbiljnu fazu. Čini mi se da smo u ovom momentu bliži dogovoru sa njima, nego sa Englezima," kaže menadžer Jovica Radonjić.

Većinsko je mišljenje, pišu Večernje novosti, da bi za Partizan bilo pametnije da zadrži Petrovića do leta, pošto će, skoro je sigurno, biti na spisku za Svetsko prvenstvo, da zaradi veći novac njegovom prodajom.

Međutim, stiče se utisak da se 'crno-belima' žuri da obave transfer Petrovića koji je u Humsku stigao pre godinu i po dana iz obrenovačkog Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve