Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.01.2010.

12:31

Nikola Drinčić u Spartaku iz Moskve

Crnogorski reprezentativac Nikola Drinčić potpisao je trogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve, nakon što je transfer usmeno dogovoren pre dva meseca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Drinčić će se u sredu pridružiti novim saigračima, kada će lekarskim pregledima u jednoj moskovskoj klinici zvanično početi pripreme za novu sezonu. Ruski mediji pišu da je prelazak crnogorskog reprezentativca iz Amkara u Spartak praktično realizovan krajem prošle godine, te da je sportski direktor 'crveno-belih' Valerij Karpin to nevešto krio od medija.

Spartak za Drinčića nije morao da plati Amkaru bukvalno nijedan evro, pošto je 25-godišnji vezista napustio Perm nakon isteka trogodišnjeg ugovora. Ruski sajt www.lifesports.ru navodi interesantan podatak da je Drinčić tokom karijere uvek pravio transfere kao slobodan igrač (Partizan, Budućnost Banatski Dvor, Gaziantep, Amkar, Spartak).

Spartak je najtrofejiniji i jedan od najmoćnijih ruskih klubova. Prošlu sezonu završio je na drugom mestu, sa osam bodova manje od šampiona Rubina, čime je stekao pravo nastupa u Ligi šampiona.

Ruski mediji navode i da je Drinčićeva vrednost na tržištu oko pet miliona evra, s tendencijom rasta.

Drinčić je rođen u Beogradu 7. septembra 1984. godine, a za crnogorsku reprezentaciju je odigrao 17 mečeva i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve