Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.01.2010.

19:03

Jevtić: "Naš cilj je dupla kruna"

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Jevtić rekao je na početku priprema da je cilj ‘crveno-belih’ da osvoje titulu i Kup.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

“Znamo naš cilj, hoćemo da zadržimo prvo mesto na tabeli i da osvojimo pehar u Kupu. Neće nam biti lako, očekuje nas ubitačan ritam jer će se na proleće igrati u ritmu sreda-subota. Uveren sam da imamo snage da izdržimo sve napore i ostvarimo sve što smo zacrtali za ovu sezonu”, izjavio je Jevtić za zvanični klupski veb-sajt.

“Od početka smo krenuli jako. Treniramo dva puta dnevno i želimo od samog starta da nametnemo jak ritam koji nam je potreban kako se na pravi način spremili za prolećnu polusezonu. Dobro je što smo malo osvežili igrački kadar i smatram da je zdrava konkurencija ono što je potrebno svakoj dobroj ekipi”, dodao je napadač ‘crveno-belih’.

Slavko Perović, njegov kolega iz navale, kaže da je odmor prijao, ali da je vreme da se krene sa radom.

“Lepo smo se odmorili 25 dana, međutim sve preko toga mislim da bi bilo previše. Bio nam je potreban predah jer smo imali zaista tešku jesen. Znamo da nas ne čeka nimalo lak posao u nastavku i zato je potrebno što pre da steknemo takmičarsku kondiciju, a potom ćemo se okrenuti traženju forme”, izjavio je Perović i dodao:

“Ovo je naš drugi radni dan, već prvog smo trenirali dva puta dnevno, što neće biti ritam koji nas očekuje sve do narednog četvrtka kada ćemo imati slobodan dan zbog proslave pravoslavne Nove godine. Atmosfera je odlična, mislim da smo svi svesni da nam je naporan rad potreban kako bi zadržali nivo rezultata iz provg dela prvenstva”.

I Perović je zadovoljan zbog dolaska šestorice novih igrača u klub.

“Očekujemo da budemo jači u odnosu na prvi deo prvenstva. U pitanju su igrači koji su se dokazali u svojim timovima. Međutim, igranje u Zvezdi je donosi potpuno drugačije zahteve i obaveze nego što je to u manjim klubovima. Mislim da su toga svesne i novajlije i da će svojom motivacijom da učine našu ekipu jačom u nastavku prvenstva”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve