Nova vest
Fudbal

Subota, 09.01.2010.

13:33

Fudbaleri Zvezde počeli pripreme

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon u subotu je izvršio prozivku prvotimaca crveno-belih pred start zimskih priprema.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezdini igrači će za početak koristiti kapacitete svog stadiona, a tokom prvih dana će ići na medicinske testove, analize i merenja. Jedino u slučaju vremenskih nepogoda postoji mogućnost da odu uz Beograda pre 1. februar za kada je planiran put za Antaliju, gde će boraviti do 16. februara.

Svi su zdravi, spremni i jedva čekaju da počnemo. Bićemo bolji nego u prvom delu sezone. Većina igrača je napredovala, pojačanja su dobra, pa ćemo imati jaču klupu, moći ćemo svih 90 minuta da igramo u jakom ritmu. Mislim i celo proleće“, rekao je Petrović na prozivci.

Na prozivci je bilo prisutno 35 fudbalera, svi igrači koji su i završili jesenju polusezonu, uz šest novajlija, a na njoj se pojavio i predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.



Rezultati Crvene zvezde su u prvom planu i svi igrači znaju koliko moraju naporno da rade i koliko je odricanja potrebno da bi se te ambicije i ispunile“, istakao je Lukić.

Pred odlazak u Antaliju Petrović će spisak igrača skratiti na 26 imena, a Lukić naglašava da postoji mogućnost da neko napusti klub, ali da klub neće prodati one koji su nezamenljivi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve