Nova vest
Fudbal

Petak, 08.01.2010.

13:30

Reljić poslednje Zvezdino pojačanje

Fudbaler Stevan Reljić šesto je i poslednje pojačanje Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dan pred početak priprema, 23-godišnji fudbaler potpisao je ugovor sa “crveno-belima” na tri i po godine. Reljić dolazi iz Rudara (Pljevlja), a igra na poziciji levog beka. “Jedva čekam da obučem dres i da počnem pripreme. Kad me je Adžić prvi put pozvao zaista nisam mogao da verujem da će snovi postati stvarnost. Sada moram da pokažem da nisam došao na Marakanu da bih popunjavao broj”, kaže Reljić.

Pre Reljića, Crvenu zvezdu su pojačali Marko Mugoša (Borac), Bojan Đorđević (Novi Pazar), Milan Jeremić (Zemun), Nikola Mikić (Napredak) i Miloš Trifunović, obavezavši se na isti period, do leta 2013. godine.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić je rekao da je dovođenje šest novih igrača samo doselekcija igračkog kadra.

“Možda zvuči mnogo kad se pogleda brojka ali cilj je napraviti konkurenciju od minimum dva igrača na svakoj poziciji. Time se dobija kvalitet i mogućnost da izdrže ritam sreda – subota koji nas sve očekuje na proleće zbog priprema reprezentacije za Mondijal. Ujedno biće i odlazaka ove zime i igrački kadar će biti na optimalnom broju, po zahtevima šefa struke”, rekao je Adžić.

O odlascima Adžić ne želi mnogo da priča.

“Nosioci igre ostaju, tu se javljaju imena jednog ili dva igrača koje traže evropski klubovi. Što se tiče onih sa manjom minutažom njima ćemo pomoći da više igraju kao pozajmljeni igrači ili da odu dalje, da budu prodati ali po povoljnim uslovima”, izjavio je Adžić.

Fudbaleri Crvene zvezde okupljaju se u subotu od 11 časova pred početak priprema za nastavak sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve