Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.01.2010.

23:26

Osuđen napad navijača na igrače

Asocijacija italijanskih profesionalnih fudbalera osudila je napad ekstremnih navijača drugoligaša Torina na igrače vlastitog kluba zbog slabih rezultata.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

AIC je tim povodom zatražila odgovarajuće reagovanje Fudbalske federacije Italije, ali i nadležnih pravosudnih organa. Incident se dogodio u sredu kasno uveče u jednom restoranu na periferiji Torina prilikom proslave rodjendana jednog od igrača, a dan nakon prvenstvene utakmice Serije B u kojoj je Torino na domaćem terenu igrao protiv Mantove nerešeno 1:1.

Italijanski mediji preneli su da je grupa od oko 25 huligana uletela u restoran i fizički napala igrače, ali da je policija pravovremenom intervencijom sprečila ozbiljan sukob i niko nije povređen.

Torino je prošle sezone ispao iz Serije A, a u drugoligaškoj konkurenciji beleži razočaravajuće rezultate i trenutno je desetoplasirani na tabeli.
Ovo je najnoviji slučaj huliganskog ponašanja fudbalskih navijača u Italiji, nakon što su prethodno napadnuti igrači Palerma, Breše, Juventusa i Rome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve