Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.01.2010.

16:29

Stojković se priključio Viganu

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković priključio se engleskom Viganu, gde će do kraja sezone nastupati kao pozajmljen igrač.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Igrač lisabonskog Sportinga mogao bi da debituje za novi klub već u subotu, u duelu sa Aston Vilom, pošto je prvi golman Vigana Kris Kirkland povređen, dok je njegova rezerva Ričard Kingson otputovao na Kup afričkih nacija sa reprezentacijom Gane. Stojković je dres državnog tima Srbije do sada nosio 29 puta.

Stojković (26), koji je pomogao reprezentaciji Srbije da se direktno plasira na prvenstvo sveta iduće godine u Južnoj Africi, prešao je u Sporting u julu 2007. godine iz francuskog Nanta, ali nije uspeo da izbori status prvotimca pod vođstvom trenera Paula Benta.

Srpski golman je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u španskom prvoligašu Hetafeu, koji, međutim, nije želeo da otkupi njegov ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve