Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.01.2010.

23:35

Janković: „Vraćam se u februaru“

Fudbaler Đenoe Boško Janković vredno trenira na stadionu Crvene zvezde i očekuje da bi na teren mogao da se vrati u ferbuaru, prenose ’Večernje novosti’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Treniram punom parom, željan sam fudbala i jedva čekam da se vratim na teren“, rekao je Janković, koji se trenutno oporavlja posle operacije kolena.

Italijanski mediji su najavili da će Janković biti tajno oružje Đenoe početkom aprila, ali reprezentativac Srbije očekuje da će se mnogo ranije staviti na raspolaganje treneru Gasperiniju.

Povratak u aprilu bila je procena posle operacije, ali očekujem da je realno da se vratim sredinom februara. Za 15 dana idem u Barselonu na kontrolu kod doktora Kugata, a iz Katalonije stižem u Đenovu, gde ću se priključiti saigračima i početi da treniram punom parom. Iskreno verujem da ću dobiti zeleno svetlo“, istakao je Janković.

Đenoa je trenutno na 11. mestu u Seriji A, ali je zaostatak za četvrtoplasiranom Romom samo četiri boda. Sa Jankovićem u timu i Đenoa će imati veće šanse da se uključi u trku za jednu od evropskih viza.

Očekujem da će mi dvadesetak dana biti dovoljno da osetim ekipu i da budem spreman za takmičarske mečeve. Đenoa je ove sezone imala velike probleme s povredama, ali dobro se držimo i imamo šanse za visok plasman. Ponavljanje uspeha iz prošle sezone, kada smo bili peti, bio bi ipak istinski podvig“, rekao je Janković za ’Novosti’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve