Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.01.2010.

22:08

Maluda demantuje izjavu "L'ekipu"

Fudbaler Čelsija Floran Maluda demantovao je izjavu koju je navodno dao “L’ekipu” da je nezadovoljan statusom u ekipi i da želi da napusti klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Takođe, tom prilikom Francuz je navodno kritikovao igru Franka Lampard. "Nisu istiniti natpisi u novinama. Bio sam šokiran i iznenađen kada sam otkrio o čemu je reč. Odmah sam razgovarao sa trenerom i Lampardom i sve smo rešili. Ne želim više da govorim o tome, mislim da je neko želeo da unese nemir u ekipu", rekao je Maluda.

Maluda je dodao da želi da napravi uspešnu karijeru u Čelsiju.

"Dao sam intervju jednom francuskom listu i rekao da u Čelsiju želim da napravim karijeru kao što je Rajan Gigs u Junajtedu i Havijer Zaneti u Interu i zbog toga se radujem budućnosti u Londonu".

Floran Maluda je u Čelsi došao pre godinu i po dana iz Liona. Ove sezone odigrao je ukupno 15 mečeva u Premijer ligi, devet kao starter, a u Ligi šampiona je nastupio na pet utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve