Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.01.2010.

21:25

Prijavite se za Lav fantasy fudbal

B92 vam je prošle nedelje najavio novu fantasy igricu – Lav fantasy fudbal, a vi imate šansu da tim za prvo kolo prijavite još nekoliko sati, do utorka u 5.00.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Krilatica „Pomozite Radomiru Antiću“ najbolje opisuje novu igru, koju vam donosimo sa kompanijom Carlsberg Srbija. Kroz nju ćemo iz utakmice u utakmicu pratiti nastupe preko 300 srpskih fudbalera u domaćim i inostranim klubovima.

Na taj način ćemo na neki način predstavljati skauting za stručni štab našeg nacionalnog tima, koji se sprema da na jugu Afrike ostvari uspešan rezultat.

Pratićemo mečeve sa svih meridijana, od Koreje do Brazila, od Norveške do Izraela, od Premijer lige do Superlige Srbije.

Prvo kolo igre je zakazano za 5. januar, a kraj igre za ponedeljak, 24. maj 2010. godine (dva dana posle završetka Lige šampiona), kada se završava produženo 19. kolo. Bodovaće se sve zvanične utakmice koje se igraju u međuvremenu, prvenstvo, Kup i dueli reprezentacije Srbije.

Igrajte se sa nama!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve