Nova vest
Fudbal

Petak, 01.01.2010.

19:17

Fiorentina motri na Ljajića

Italijanska Fiorentina zainteresovana je za mladu zvezdu Partizana Adema Ljajića, objavilo je nekoliko medija sa ’čizme’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

’Viola’ pažljivo posmatra situaciju oko mladog srpskog reprezentativca koji je postao jedan od traženijih igrača na tržištu otkako je Mančester junajted odustao od već dogovorenog transfera. Toskanci žele da unesu malo kreativnosti u napad, a pretpostavlja se da su spremni da plate osam miliona evra. Sportski direktor Fiorentine Pantaleo Korvino je izjavio da je 18-godišnje krilo pravo rešenje.

Ljajić je od ovog januara trebalo da bude novi član Mančester junajteda, ali ’crveni đavoli’ su odustali od kupovine pošto nisu mogli da dobiju radnu dovolju za igrača Partizana.

Ubrzo posle toga nekoliko klubova je izrazilo interesovanje, a najkonkretniji je bio šampion Rusije Rubin, međutim, Ljajić je odbio da pređe u Rusiju.

Tržišna cena Adema Ljajića je između pet i sedam miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve