Nova vest
Fudbal

Subota, 26.12.2009.

11:06

Ivan Tomić odlazi, zamena u junu?

Prvi posao novog starog predsednika Partizana Dragana Đurića bio je pokušaj razrešenja situacije sa sportskim direktorom Ivanom Tomićem.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Međutim, kako prenose beogradski mediji, odlazak Tomića (koji je praktično sebi potpisao ispisnicu podrškom Savi Miloševiću) neće biti tako jednostavan.

Tomić ima izuzetno jak ugovor sa crno-belima koji traje do 2012.godine. Iako se „barata“ različitim ciframa, jasno je da će jedna od prvih odluka UO, biti smena Tomića kome se zameraju loši rezultati tokom jeseni, odnosno neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Međutim, ako se zna da postoje problemi sa isplatom plata i nagrada igračima, postavlja se i pitanje, kako će crno-beli isplatiti Tomića. Razgovori Đurića i Tomića traju već dva dana, ali dogovora još uvek nema...

Odlazak Tomića znači i da će funkcija sportskog direktora u narednih 6 meseci biti zamrznuta, što je jasno i po činjenici da taj posao praktično obavlja Goran Stevanović, koji je svoj spisak igrača koje bi želeo u Humskoj direktno prosledio predsedniku Đuriću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve