Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.12.2009.

11:44

Krivokuća teško optužio Adžića

Petar Krivokuća je u ponedeljak raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom, i od 21.decembra više ne komanduje omladisnkom školom kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Međutim, razlaz nije bio baš tih, pošto je Krivokuća teškim optužbama napao aktuelnog sportskog direktora Ivana Adžića, koga je nazvao „lažovom i ograničenim čovekom".

Adžić je “raspalio” sukob i inicirao odgovor Krivokuće izjavom “da su svi segmenti kluba napredovali brzo u odnosu na omladinsku školu, I da je promena neminovna”.

Krivokući nije bilo potrebno mnogo da “replicira” Adžiću:

To je samo jedna od laži Ivana Adžića. Nije tačno da sam, kao što kaže, 90 odsto mandata proveo u Ivanjici, tamo sam bio dva puta od avgusta. Adžić je bio obavešten o tome. Laž je i da su se treneri žalili kako ne mogu da uspostave komunikaciju sa mnom, doduše, možda i jesu Blagojević i Jovin, jer sam ih kaznio. Kamen spoticanja nisam ja, to mogu da potvrde Toma Milićević i Šekularac. Neistina je i da sam prekidao trening ulazeći na teren u odelu...

Bio sam protiv toga da Adžić postane sportski direktor. Ni po jednom kriterijumu mu ne pripada to mesto. Ne mogu da dozvolim da mi soli pamet neko ko je ograničen, sa njim ne može da se sarađuje. Ne kaže se slučajno da je neznanje beskonačno" kaže Krivokuća u intervjuu za “Sportski žurnal”.

Krivokuća je takođe dodao da je Adžić smišljeno obmanuo UO, ali da mu razlozi za to nisu jasni:

Lažima i prevarama je to uradio, obmanuo je UO. Vreme će pokazati s kojim ciljem. Sve mi je bilo sumnjivo još na početku, ali ništa ne može da sruši moju ljubav prema Crvenoj zvezdi” rekao je Krivokuća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve