Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.12.2009.

20:43

Mihajlović: Verovao sam u pobedu

Trener fudbalera Katanije Siniša Mihajlović istakao je da su igrači te ekipe pobedom nad Juventusom (2:1) pokazali da imaju veliki potencijal.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mihajlović je posle druge ovosezonske pobede Katanije ocenio da taj tim ne zaslužuje da bude na pretposlednjem mestu na tabeli. "Pre utakmice u Torinu, zaista sam verovao da možemo da pobedimo. Juve se trenutno nalazi u teškoj situaciji i velikoj rezultatskoj krizi. Sa druge strane, Katanija je već izgubila veliki broj mečeva u kojima je igrala dobro",rekao je Mihajlović.

"Moji momci su ostavili srce na terenu. Imamo veoma dobre igrače i taj kvalitet moramo da potvrđujemo na svakoj utakmici", dodao je on.

Sicilijancima je to prva pobeda nad 'starom damom' u poslednjih 46 godina, tačnije od 1963. godine, dok je ekipa trenera Ćira Ferare doživela treći uzastopni poraz u Seriji A, čime je samo povećala pritisak pred nastavak takmičenja.

Takođe, Mihajlović je iskoristio priliku i čestitao treneru engleskog Mančester sitija Robertu Manćiniju izbor na tu funkciju. Njih dvojica su sarađivali u milanskom Interu, kada je srpski trener asistirao Manćiniju, koji je tada obavljao funkciju prvog trenera.

"Želim mu sve najbolje, siguran sam da će se dobro snaći u novom klubu", rekao je Mihajlović, koji je ekipu Katanije preuzeo prošle nedelje.

Naredni meč fudbaleri Katanije igraju protiv Bolonje 6. januara, kada se nastavlja takmičenje u italijanskoj Seriji A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve