Nova vest
Fudbal

Petak, 18.12.2009.

08:56

Rubin hoće Ljajića,ali...

Mladi fudbaler Partizana, Adem Ljajić koji se trenutno odmara u Novom Pazaru izjavio je da bi, ako se on pita, odbio ponudu Rubina.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Beogradski mediji preneli su u četvrtak da je za Ljajića zainteresovan prvak Rusije, Rubin iz Kazanja, i da je čak stigla i zvanična ponuda za fudbalera kome je propao transfer u Mančester:

"Tačno je da je stigla ponuda za Adema, ništa još nije završeno.Na Partizanu je da odluči da li će prodati Ljajića, ima interesovanja i drugih klubova" izjavio je Mladen Furtula, menadžer mladog fudbalera.

Na stadionu Partizana u sredu vidjeni su i predstavnici Intera i Porta, ali je početnu prednost stekao Rubin koji je platežno izuzetno moćan, ali i koji već pregovara sa Partizanom. Cena Ljajića na tržištu sada iznosi između 7-8 miliona evra:

"Ako se ja budem pitao, ne bih išao u Rusiju.Tačno je da je to stvar ljudi iz kluba, ali, ako je išta do mene, ne bih tamo" rekao je Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve