Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.12.2009.

17:58

Herta pozajmila Gekasa

Poslednjeplasirani tim Bundeslige, Herta saopštila je da će igrač Bajera iz Leverkuzena Teofanis Gekas od januara igrati na šestomesečnoj pozajmici u Berlinu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Gekas ima 29 godina, igra na poziciji napadača, a ove sezone u Leverkuzenu je zabeležio šest nastupa. Grčki reprezentativac nedavno je izjavio da je nezadovoljan minutažom u Bajeru, trenutnom lideru Bundeslige, pa mu je uprava kluba izašla u susret i dozvolila mu da promeni sredinu.

"Teofanis je pravi golgeter. Nije mu potrebno mnogo šansi da bi postigao gol. Pritom, veoma je brz, što odgovara našem stilu igre", rekao je za klupski sajt trener Herte Fridhelm Funkel.

Gekas je u Leverkuzen došao 2007. godine, a do sada je za taj klub odigrao ukupno 50 utakmica i postigao 13 golova.

Herta ove sezone ima velikih problema u Bundesligi gde je iz 16 utakmica osvojila samo šest bodova. Berlinski tim, s druge strane, solidno igra u Ligi Evrope gde je u sredu pobedom nad Sportingom (1:0, gol Kačara) izborio nastup u nokaut fazi takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve