Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.12.2009.

15:40

Selektor Okada veruje u Nakamuru

Selektor Japana Takeši Okada istakao je da će pomoći fudbaleru Šunsukeu Nakamuri da se vrati u dobru formu, kako bi pomogao ekipi da ispuni cilj na SP.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Japan će na Svetskom prvenstvu 2010. godine igrati u E grupi zajedno sa selekcijama Holandije, Kameruna i Danske, a selektor Okada je najavio da je cilj njegove ekipe da se plasira u polufinale Mundijala. Nakamura, koji je jedan od najpoznatijih japanskih fudbalera, na početku sezone je prešao u Espanjol, ali za sada ne pruža dobre partije.

Za tim iz Barselone odigrao je deset utakmica i nije uspeo da postigne gol. On je evropsku karijeru počeo u italijanskoj Ređini, ali se proslavio igrajući za škotski Seltik.

"Nakamura je odlučio da pre Svetskog prvenstva promeni tim i ode u Španiju i bio je svestan da postoji rizik. Međutim, divim mu se zbog toga, jer nije izabrao lako rešenje. To je hrabra odluka i ja ću mu pomoći", rekao je Okada.

Okada je, takođe, pohvalio afričke reprezentacije rekavši da imaju potencijal da se bore za najviši plasman, a kao najveće favorite za trijumf u Južnoj Africi istakao je selekcije Brazila i Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve